Buidar
Comprar

Acaba d'eliminar Restaurar

Total 0,00€

Coneix-nos

Benvinguts al Centre Naturopàtic Naturandurell.

Després de més de vint i cinc anys d´experiència, José Luis Andurell Criado, Naturòpata qualificat, col.legiat Fenaco nº 2658, especialitzat en Fitocomplementacio,  Herbologia i tècniques manuals, proposa un Pla Personalitzat de Salud (PPS) realitzant un estudi, no únicament del patiment puntual que l´afecta, sinó un examen general de l´organisme, buscant la causa dels desequilibris i trastorns del cos humà a través de l´observació i el seguiment de les lleis de la natura. Emprant els recursos que aquesta ens proporciona, com ara puguin ser: plantes, essències, alimentació natural, olis essencials, massatges, minerals, vitamines, …

D´altra banda, en el nostre servei de nutricio i dietètica, Laura Andurell Ferrándiz, nutricionista qualificada i col.legiada nº 1266, efectua una valoració de l éstat nutricional per detectar possibles riscos, millorant la salud i prevenint la malaltia.

 

Avís important.

D’acord a la legislació vigent, el contingut d’aquesta pagina Web no substituirà l’apropiada assistència Mèdica, Legal, Financera o Psicològica. Així que accepta que el contingut del mateix estarà subjecte a la seva pròpia interpretació i ús.