Buidar
Comprar

Acaba d'eliminar Restaurar

Total 0,00€

SERVEIS

  • Naturopatía                                                                                                                      

És la disciplina que sistematitza els coneixements científics, tecnològics i praxiológics, sobre la salut en la seva dimensió natural.

Proporciona una assistència essencial, basada en mètodes i tecnologia senzills i naturals, científicament fundats, socialment acceptats i ecològicament sostenibles.

 

  • Nutrició i dietètica

El nutricionista – dietista actua sobre l’alimentació de les persones o grup de persones sanes o amb patologies, sempre tenint en compte les seves necessitats, preferències personals, socioeconòmiques, religioses i culturals. Realitza una valoració de l’estat nutricional per detectar possibles riscos de malnutrició, construeix hàbits d’alimentació saludables per millorar la salut i prevenir la malaltia, aporta consell nutricional, planifica menús i dietes terapèutiques

 

  • Venda de productes herbodietètics i cosmètica natural.

 

A la nostra tenda on-line, trobarà una sèrie de productes molt recomanables a nivell general, però, els informem que disposem d’una àmplia gamma de productes específics i que ens els poden demanar a través del nostre correu electrònic info@naturandurell.net.
–  L’enviament es realitzarà mitjançant Correus (lliurament a domicili) i es farà efectiu després d’haver rebut el justificant de transferència bancària per l’import total de la compra.
–  En compres superiors a 50 €, les despeses d’enviament són gratuïts. Si la compra no supera aquesta quantitat, es cobraran 9 € addicionals.
També compta amb l’opció de poder recollir els productes al nostre centré, sense despesas afegides. En aquest cas podrà abonar l’import de la compra en recollir la seva comanda.